Charming Escape

Zoekt u een romantische overnachting dicht in de buurt of een gezellige B&B voor uw zakenpartner dit kan u nu samen combineren met restaurant 't Kerckevelt. Voor of na een overnachting in Charming escape krijgt u op vertoon van uw overnachtingsbewijs 10% korting op de rekening in't Kerckevelt.

 

Onze stijlvolle woning, gelegen in een rustige villawijk van Steenokkerzeel, werd gebouwd in 1999-2000. In 2007 werd de tweede verdieping ingericht als gastenverblijf. Ann, Guy en de kinderen ontvangen u graag! Wat u ook zoekt: even wat onstspanning, een cultureel weekend of een verblijfplaats tijdens uw zakenreis, Charming Escape biedt u al het nodige comfort van een hedendaagse gastenkamer. Steenokkerzeel ligt in Vlaams-Brabant, centraal tussen Brussel, Leuven en Mechelen.

 


 

Oxygen House

Wilt u eens lekker genieten en heerlijk ontspannen in één van de drie luxueuze sauna's van Oxygen house? Dit kan je vanaf nu combineren met een etentje in't Kerckevelt. Voor of na een bezoek aan de sauna Oxygen house en op vertoon van sauna bewijs krijgt u 10% korting op u rekening in't Kerckevelt.

 

De welzijnsruimte van de Villa OXYGEN-HOUSE is gebaseerd op het concept van privé huren. U kunt zichen met uw dierbaren voor 2 uur, 3 uur of een hele dag terugtrekken met een capaciteit van 2 tot 20 personen maximum. Dit huis is geheel gebouwd met natuurlijke materialen (marmer van Toscane, leem, zand steen, hout) en respecteert de geest van "Natural Feng Shui House". Uw zintuigen worden geprikkeld door onze AROMA en MUSICO en LUMINO-THERAPIE in een "Cocoon"-sfeer.

 

 

Restaurant 't Kerckevelt

Behetsstraat 16
1820 Steenokkerzeel
Telefoon: 02.307.88.22
Fax: 02.303.63.81
Kerckevelt@outlook.com

Openingsuren

Maandag tot vrijdag geopend van
11.30 - 15.00  | 18.00 - 22.00

Zaterdag & zondag vanaf 18.00

Woensdag gesloten
 

Volg ons op facebook